© Harry Klaassen "All rights reserved"
Parkinson Café Lelystad
Café Lelystad Programma 2020  Parkinson
Agenda 2020 Parkinson Café Lelystad Iedere 1e maandag van de maand om 13.30 uur. In de maand juni zijn wij gesloten i.v.m vakantie’s Ook voor 2020 heeft de werkgroep weer vele mooie ideeën en plannen. Dat de invulling voor 2020 weer een spetterend en vooral informatief en gezellig karakter gaat hebben kunnen wij u nu al toezeggen! Wij houden u middels deze website en via Facebook en Whatsapp op de hoogte. Wij proberen het informatieve gedeelte middels presentaties van de professionele zorgverleners of anderen af te wisselen met zo nu en dan wat gezellige danwel leuke evenementen. Heeft U zelf ideeën aarzel dan niet maar maak het kenbaar aan de werkgroep.
Thema’s voor 2020: (onder voorbehoud) Het Coronavirus maakt dat heel veel thema dagen komen te vervallen. Helaas het is niet anders! 6 Januari: Nieuwjaarsreceptie. 3 Februari: Tandarts bijzondere tandheelkunde Wim van Oudkerk, CBT de Vogelanden. 2 Maart: Apotheker Maja Verwegen. Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. Zie ook de pagina NIEUWS 6 April: Michel Graumans van Welzijn. Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. Zie ook de pagina NIEUWS 4 Mei: Wat hebben de bezoekers voor een hobby en daar over praten. Geo vrijwilliger van natuurmonumenten komt vertellen over de Groene wensboot voor mensen met een handicap. Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. Zie ook de pagina NIEUWS 1 Juni: Gesloten wegens vakantie. 6 Juli: Neuroloog? Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. Zie ook de pagina NIEUWS 3 Augustus: Muziek? Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. Zie ook de pagina NIEUWS 7 September: Uitje? Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. Zie ook de pagina NIEUWS 5 Oktober: Inloop heropening maximaal 30 personen. 2 November: Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. Zie ook de pagina NIEUWS 7 December: Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. Zie ook de pagina NIEUWS Zoals U ziet is 2020 vanwege het Corona Virus voor iedereen een heel verschrikkelijk jaar geworden en dus ook voor het Parkinson Café Lelystad en de 2020 Kalender! We gaan hopen op veel betere tijden in 2021 en de al geplande evenementen en gastsprekers voorzover mogelijk te verplaatsen naar 2021.
Parkinson Café Lelystad.
Blijf veilig en hou Corona buiten de deur! Het aantal personen per ruimte wordt beperkt tot 30. Bezoek in de eigen woning,in de tuin of op het balkon is beperkt tot 3 gasten. Dit geldt naast het eigen huishouden en exclusief kinderen tot en met 12 jaar.
bezoekers
© Harry Klaassen "All rights reserved"
Parkinson Café Lelystad
Café Lelystad
Programma 2020
Parkinson
Ook voor 2020 heeft de werkgroep weer vele mooie ideeën en plannen. Dat de invulling voor 2020 weer een spetterend en vooral informatief en gezellig karakter gaat hebben kunnen wij u nu al toezeggen! Wij houden u middels deze website en via Facebook en Whatsapp op de hoogte. Wij proberen het informatieve gedeelte middels presentaties van de professionele zorgverleners of anderen af te wisselen met zo nu en dan wat gezellige danwel leuke evenementen. Heeft U zelf ideeën aarzel dan niet maar maak het kenbaar aan de werkgroep.
Agenda 2020 Parkinson Café Lelystad Iedere 1e maandag van de maand om 13.30 uur. In de maand juni zijn wij gesloten i.v.m vakantie’s
Thema’s voor 2020: (onder voorbehoud) 6 Januari: Nieuwjaarsreceptie. 3 Februari: Tandarts bijzondere tandheelkunde Wim van Oudkerk, CBT de Vogelanden. 2 Maart: Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. 6 April: Michel Graumans van Welzijn. Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. Zie ook de pagina NIEUWS 4 Mei: Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. 1 Juni: Gesloten wegens vakantie. 6 Juli: Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. 3 Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. 7 September: Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. 5 Oktober:Heropening Parkinson Café Max. 30 personen 2 November: Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus. 7 December: Gaat helaas niet door vanwege het Corona Virus.
Agenda 2020 Parkinson Café Lelystad